Montagewerk

U kan ook bij ons terecht voor de videomontage van al uw zelfgemaakte filmpjes. Uw huwelijksfilm, vakantiefilm, een film van uw personeelsfeest, receptie… Wij maken er een afgewerkt geheel van. We maken een selectie van de beste fragmenten en zorgen voor een vlotte montage. Met de gepaste muziek erbij hebt u een mooie herinnering aan een bijzondere gebeurtenis!

Wij geven er de voorkeur aan dat u aanwezig bent tijdens het monteren. Zo kan u ter plaatse mee beslissen over het eindresultaat. Een goede voorbereiding is hierbij uiterst belangrijk. Zo kan u immers heel wat tijd besparen! U kan er uiteraard ook voor kiezen om het montagewerk volledig aan ons over te laten. Dan nemen wij op voorhand met u door wat u van het eindresultaat verwacht. Wij doen steeds ons uiterste best om onze klanten een perfect resultaat af te leveren.

We geven u alvast enkele tips voor een vlotte afwerking:

  • Verzamel en bekijk al uw materiaal op voorhand. Zo hebt u al een idee van het beschikbare materiaal.
  • Laat ons weten in welk formaat u uw materiaal wil aanbieden, bv. VHS, digitale tape. Bepaalde formaten vragen immers meer tijd om in te lezen.
  • Denk na waarvoor u de film wil gebruiken: wil u een vlotte en beknopte compilatie waar u met plezier naar terugkijkt, of verwacht u een uitgebreid en volledig naslagwerk?
  • Indien u veel tekstmateriaal in de montage wil verwerken, kan u die best in een Word document aanbieden.
  • Indien u specifieke muziekvoorkeuren hebt, vergeet dan zeker niet uw cd’s mee te brengen. Voor films die publiekelijk vertoond zullen worden, kan u best gebruik maken van muziek die vrij is van auteursrechten.
  • Wij vragen om het aantal personen bij het monteren te beperken tot 1 of maximum 2. De ruimte in onze montagestudio is beperkt. Meer personen bemoeilijken bovendien een vlotte afwerking.
  • Voorzie voldoende tijd voor het monteren. Montagewerk wordt vaak onderschat, en vraagt meestal meer tijd dan voorzien.