Over ons

Wat in de jaren ’80 begon als een hobby om alle onvergetelijke familiemomenten op film vast te leggen, groeide al snel uit tot een professionele eenmanszaak. Intussen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd in het produceren en monteren van videoreportages en huwelijksreportages. Vandaag de dag werken wij met minstens evenveel enthousiasme als toen aan uw videoreportages!

Ons handelsmerk

Creativiteit en vakmanschap zijn ons handelsmerk. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij aan elke klant een perfect resultaat kunnen afleveren. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Daarnaast zorgen wij steeds voor een vlotte afwerking van de montage. U hoeft bij ons dus geen 6 maanden te wachten op het eindresultaat. Doorgaans kan u uw montage na enkele weken al komen ophalen.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Elke klant heeft immers verschillende wensen en verwachtingen. Daarom vinden wij het ook belangrijk om voldoende tijd te maken voor onze klanten en op voorhand met u door te nemen wat u van ons kan en mag verwachten. Deze manier van werken en ons continue streven naar perfectie staan garant voor het afleveren van kwaliteitsvolle eindproducten.

Professioneel materiaal

Alle video-opnames gebeuren met de nieuwste professionele SONY PMW EX3 en PMW EX1R High Definition camera’s. Voor fotoreportages werken we met professionele Canon reflexcamera’s. Voor de montage wordt onder meer gebruik gemaakt van professionele Adobe software. Het eindproduct wordt afgeleverd op een menugestuurde DVD of High Definition USB stick. Verder volgen wij de technologische ontwikkelingen op de voet, zodat wij u steeds met de allernieuwste technieken kunnen bedienen.