Videoreportage huwelijk

Jullie gaan trouwen? Alvast van harte proficiat! Een huwelijksdag is een onvergetelijke dag. Jammer genoeg vliegt alles zodanig snel voorbij, dat er jullie veel mooie momenten ontgaan. Daarom zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering van deze dag. Je kan alvast inspiratie opdoen via de beknopte demovideo’s. Om elke opdracht optimaal te kunnen uitvoeren, nemen wij per weekend slechts 1 huwelijk aan. Boek daarom tijdig om een datum vast te leggen!

Voorbereiding

Een standaard huwelijksreportage duurt ongeveer 1u10’ tot 1u20’. We starten bij de bruid thuis en eindigen ongeveer 1 uur na de openingsdans. Alle belangrijke momenten van de dag worden in de reportage verwerkt. Een belangrijk aspect van een geslaagde videoreportage is een goede voorbereiding. Enkele weken voor de huwelijksdatum vragen wij om even langs te komen, zodat we het dagverloop kunnen bespreken. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden op uw grote dag.

Persoonlijke aanpak

Gezien het persoonlijke karakter van een trouwdag, verdient de reportage ervan uiteraard individuele aandacht. Alles draait om u en uw wensen. Wij leveren geen bandwerk, maar monteren uw dag tot iets persoonlijks. Foto’s van vroeger, specifieke muziekvoorkeuren, extra aandacht voor een verrassing of persoon, wensen bij de montage… Bespreek het met ons, en wij zorgen voor de uitvoering.