Videoreportages

U kan bij HVC Video terecht voor al uw videoreportages. Naast onze specialisatie in huwelijksreportages hebben wij ook een jarenlange ervaring uitgebouwd in het creëren van bedrijfs- en promotievideo’s en het filmen van doopvieringen, communies, jubilea en diverse culturele evenementen.

Bedrijfsvideo

Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden. Een beknopte en vlotte video is de ideale manier om uw bedrijf of campagne voor te stellen aan uw doelpubliek. U kan de video gebruiken als bedrijfsintroductie naar uw klanten, als publiekstrekker op beurzen, of als kennismaking op uw website. Indien de video publiek wordt vertoond, houden wij rekening met de muziekkeuze en wordt enkel muziek gebruikt die vrij is van auteursrechten. Wij zorgen dat het eindresultaat in het gewenste formaat wordt afgeleverd, bv. een herhalende DVD of een gecomprimeerd webbestand. In het verleden werkten wij reeds samen met wellness/sauna Dolce en toonaangevende bedrijven zoals Clement, Innogenetics, Vanraes en Galana.

Familiemomenten

Een doopviering, communie, verjaardagsfeest, zilveren of gouden jubileum: allemaal belangrijke en onvergetelijke momenten die u graag met familie en vrienden wil delen. Wij zorgen dat u van al deze mooie momenten ook een fantastische herinnering op video hebt. Zo kan u nadien nog eens in alle rust van die bijzondere dag nagenieten. Door onze persoonlijke en individuele aanpak slagen wij erin om van elke gelegenheid een unieke reportage te maken. Zo zorgen wij voor een blijvende herinnering!

Culturele evenementen

Tenslotte zorgen wij ook voor een afgewerkte montage van culturele evenementen zoals concerten, toneel- en dansvoorstellingen. Het resultaat wordt steeds afgeleverd op een menugestuurde dvd, zodat u snel en eenvoudig kan bewegen tussen de verschillende onderdelen van de voorstelling. Danssstudio’s KreaDance DiVa en C-DANCE, toneelvereniging Triene Wup en Concertharmonie Crescendo mogen wij al verschillende jaren tot onze tevreden klanten rekenen. Ook voor Stad Kortrijk werden reeds meerdere opdrachten met succes uitgevoerd, waaronder de videoreportage van het Kortrijkse Zomercarnaval. Bekijk gerust onze referenties voor meer informatie.